Figyelmeztetés

A honlap célja

A www.revicet.hu honlap (“Honlap”) célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Sager Pharma Kft. (székhely: 1026 Budapest, Pasaréti út 122-124. B. ép. fszt. 1.) (“Sager Pharma”) által gyártott Revicet és Revicet Akut allergia elleni gyógyszerről, és annak alkalmazásáról.

Használat feltételei

A Honlapra történő belépéssel, annak használatával, illetve a regisztrációval minden felhasználó elfogadja a Honlap használatának az alábbi feltételeit, és elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A Honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásáért a Sager Pharma nem vállal felelősséget. A Honlapon elhelyezett információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, amely nem helyettesíti az orvos vagy más egészségügyi szakember felkeresését.

Információk

A Sager Pharma mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. A Sager Pharma fenntartja magának a jogot, hogy a Honlap tartalmát bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa. Bár a Honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag Magyarország területén érvényesek.

A Sager Pharma nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért, és nyomatékosan elutasít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információkkal kapcsolatban. Nem terheli felelősség sem a Sager Pharma Kft.-t sem a Honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket a Honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért és hiányosságaiért.

Hivatkozások, linkek

Ha Ön elhagyja a www.revicet.hu oldalait, és más internetes honlapra kerül át, akkor ott más feltételek érvényesek, és az általuk közölt információk helyességéért akkor sem vállalunk felelősséget, ha a www.revicet.hu honlapján szereplő hivatkozással jutott oda.

Védjegyek, védett nevek, domain nevek

A bejegyzett védjegyek, védett nevek és domain nevek minden esetben a védjegyjogosultak kizárólagos tulajdonát képezik. Az egyes logókat és védjegyeket csak előzetes írásos hozzájárulással lehet felhasználni vagy sokszorosítani. A Sager Pharma által bejegyzett domain-nevek nem használhatók fel sem üzleti célból, sem a Sager Pharma jó hírnevének csorbítására.

Szerzői jog, az információk tulajdonjoga

A www.revicet.hu honlappal, valamint a Honlapon elhelyezett tartalommal kapcsolatos minden szerzői jog a Sager Pharmát illeti.

Honlapot látogatóktól származó visszajelzések

A Sager Pharma részére elküldött információt nem őrizzük meg, és nem vállalunk válaszadási kötelezettséget.

Szavatosság kizárása és felelősség korlátozása

A felhasználó teljes mértékben viseli a Honlap használatából eredő minden fajta felelősséget és kockázatot. A Honlap olyan formában áll a felhasználó rendelkezésére, „ahogy az látható és működik”, és a regisztrált felhasználó nem léphet fel a Sager Pharma-val szemben így különösen a Honlap felépítésével, illetve a felhasználó elvárásainak való megfelelőségével kapcsolatos semmilyenfajta igénnyel, illetve követeléssel. A Honlap technikai és sajtóhibákat is tartalmazhat, amelyért a Sager Pharma felelősséget nem vállal.

Sager Pharma jogosult a Honlap tartalmát bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztatni, kiegészíteni. Sager Pharma semmilyen szavatosságot, garanciát nem vállal a Honlap biztonságáért, vírusoktól, valamint kém-és más kártékony programoktól való mentességéért, pontosságáért, hatályosságáért. Sager Pharma nem vállal felelősséget továbbá azokért a károkért, amelyek a Honlap létezéséből, használatából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, szüneteléséből, leállításából, stb. keletkeznek.

A Revicet® 10 mg préselt szopogató tabletta cetirizin-dihidroklorid hatóanyag tartalmú gyógyszer, vény nélkül megvásárolható a patikákban.

Revicet szopogatótabletta

A Revicet ajánlott fogyasztói ára 3 699 Ft         

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az oldal tetejére